Invändiga Produkter

Persienner:

 

För att knyta ihop persienner med resten av inredningen kan du välja en accentfärg som går igen i tapeten, stolarna, soffkuddarna eller mattan - det kan bli hur snyggt som helst! Är du ute efter att skapa en mer varm och naturlig känsla kan trämönster vara rätt val. Lamellerna som vi jobbar med till vardags är 25 mm breda vilket ger möjligheten att montera mellan fönsterglasen eller i ett frihängande utförande. Den enkla konstruktionen tillsammans med de noggrant utvalda materialen gör att här persiennerna håller - LÄNGE. Apropå livslängd - förutom hindra solljuset från att blända eller göra rummet olidligt varmt så skyddar persiennerna dina möbler och övrig inredning från att blekas. En annan fördel med de här klassiska solskydden är att de lätta att rengöra.

Rullgardiner:

 

Med över 130 olika vävar att välja mellan vågar vi lova att vi har en rullgardin som stämmer överens med just din stil och färgpellet i inredning. Vill du kunna mörklägga helt väljer du en tät väv och vill du skydda men ändå släppa igenom solljus väljer du en transparant väv, en s.k screen. Som tillägg kan du få kassett i vitt, svart eller silver. Dessutom finns möjligheten att göra screentryck på rullgardinen. Välj bara bild eller mönster och skicka med e-post så får du en unik rullgardin med ditt favoritfoto eller favoritmönster.

Rullgardinen manövreras manuellt eller med motor.

Lamellgardiner:

 

Lamellgardin är en modern vertikalgardin och kollektionen speglar det senaste inom färg, material och mode.

Oavsett vad du söker – modernt, klassiskt, designat eller trendriktigt – så finns det att tillgå. Man kan välja mellan en mängd olika färger och tre olika textilytbehandlingar som förbättrar lamellernas tekniska egenskaper och ger ökad livslängd.

​​​​​​Lamellgardinen kan monteras på vägg eller i tak, exempelvis för att täcka en hel vägg eller som rumsavdelare. Monteringens överkant kan vara rak eller lutande. Gardinen manövreras manuellt eller med motor.

Finns i bredderna 63 mm, 89 mm och 127 mm

© 2016 Alex Markiser, Skänningevägen 11, 591 31 Borensberg.

Järnvägsgatan 10, 595 51 Mjölby.