Företaget  Produkter  Återförsäljare  Broschyrer  Kontakt  Startsida

 


Kassett 3000
Fönstermarkis med kassettlåda som skyddar markisduken mot väta och smuts när den är inrullad. Kassett 3000 manövreras inifrån eller utifrån med band, med motor eller utifrån med snäckväxel. Lämplig för mindre till medelstora fönster och fönsterpartier upp till 4,5 m. Även mycket lämplig att seriekoppla till större längder upp till 20 m vid motordrift. Tillbehör som nischkonsoler är justerbara i djupled och underlättar vid montage på stenfasader och liknande.

Manövrering: Lina/Band utifrån eller inifrån. Manuellt med vev ellermed elmotor styrd med strömbrytare, fjärrkontroll, automatik eller med en kombination av dessa.

Tillbehör: Nischkonsoll 60-130 mm djup, Nischkonsoll 120-180 mm djup, Brytrulle för invändigt drag, Platta till Brytrulle för montering på gipsvägg, Banduppsamlare, Linvev (används till band), Seriekoppling - rak, Flexikoppling - för burspråk, Motorer, automatik och övrig elektrisk utrustning

MILJÖINFORMATION: Markisen är återvinningsbar med undantag för markisdduken samt några mindre detaljer som t. ex. rostfria skruvar och axlar. Markisduken avger vid förbränning hälsovådlig rök. 

Alex Markiser, Skänningevägen 11, 590 33 BORENSBERG · Tel: 0141-408 65 · E-post: info@alexmarkiser.se