Invändiga Produkter

Persienn:


För att knyta ihop persienner med resten av inredningen kan du välja en accentfärg som går igen i tapeten, soffkuddarna eller mattan. Lamellerna vi jobbar med som standard är 25 mm breda vilket ger möjligheten att montera mellan fönsterglasen eller i ett frihängade utförande. Den enkla konstruktionen tillsammans med de noggrant utvalda materialen gör att de här persiennerna håller - LÄNGE. Apropå livslängd, förutom att hindra solsljuset att blända eller göra rummet olidligt varmt så skyddar persiennerna dina möbler och övrig inredning från att blekas. En annan fördel är att de här klassiska solskydden är smidiga att rengöra. Det har kommit en ny Europeisk standard som sätter krav på säkerhet och funktion på invändiga solskydd. Det gäller installation i miljöer där småbarn kan tänkas uppehålla sig, direktiven gäller även när man inte känner till förutsättningarna gällande närvaro av barn. Som följd av detta har vi valt att alltid sälja och montera persienner som är barnsäkrade!

Rullgardin:


Med över 130 olika vävar att välja mellan vågar vi lova att vi har en rullgardin som stämmer överens med just din stil och din färgpallet i inredning. Vill du kunna mörklägga väljer du en tät väv och vill du istället skydda mot solen men släppa igenom ljuset så väljer du en s.k screenväv. Dessutom finns möjligheter att göra screentryck på rullgardinen. Vi har vävar som är tillverkade av använda och återvunna plastflaskor och tillverkade av 50% återvunnen havsplast.
Vi har även rullgardiner som absorberar 60% av ljudet. Vilket är väldigt bra i öppna planlösningar och kontorsmiljöer.
Som tillägg kan du välja en kassett i vitt, svart eller silver.
Rullgardiner manövreras manuellt med kedja, drag i bottenlist, vev eller med motor och fjärrkontroll.

Lamellgardin:


Lamellgardiner är den moderna vertikalgardin och senaste inom färg, material och mode. Oavsett vad du söker - modernt, klassikt, designat eller trendriktigt så finns det att tillgå. Man kan välja mellan en mängd olika färger och tre olika textilybehandlingar som förbättrar lamellernas tekniska egenskaper och ger ökad livslängd. Vi har vävar som är tillverkade av använda och återvunna plastflaskor och tillverkade av 50% återvunnen havsplast.
Vi har även lamellgardiner som absorberar 60% av ljudet. Vilket är väldigt bra i öppna planlösningar och kontorsmiljöer. Lamellgardinen kan monteras på vägg eller i tak, exemepelvis för att täcka en hel vägg eller som rumsavdelare. Produkten är perfekt för uterum och inglasningar eller vid stora fönsterpartier. Monteringens överkant kan vara rak eller lutande. Gardinen manövreras manuellt eller med motor. Finns i lamellbredd 63mm, 89mm eller 127mm.

Plisségardin:


Något som har blivit väldigt trendigt under de senare åren. Plisségardin erbjuds i en mängd olika färger, flertal moderna och spännande mönster. Den finns också i flera textiler med Topar-beläggning som skyddar upp till 60% mot värme och solljus. Andra egenskaper som är väldigt viktigt, flamsäkra textilier för säkerhet och mörkläggning. Plisségardin passar i alla sorters fönster och är ett utmärkt val för er som söker något mycket stilrent och oerhört praktiskt.
Man kan säga att plisségardin är en blandning av persienn och rullgardin som främst är gjord för att användas som skydd mot solen men utan att offra design och stil. Dessutom är den oerhört bra på behålla värmen inomhus under vinterhalvåret och värmen ute under sommarhalvåret tack vare sin Topar-beläggning.
Detta bidrar till en lägre energikostnad.

© 2022 Alex Markiser, Skänningevägen 11, 591 31 Borensberg.

Järnvägsgatan 10, 595 51 Mjölby.