Invändiga Produkter

Persienner:


För att knyta ihop persienner med resten av inredningen kan du välja en accentfärg som går igen i tapeten, stolarna, soffkuddarna eller mattan - det kan bli hur snyggt som helst! Är du ute efter att skapa en mer varm och naturlig känsla kan trämönster vara rätt val. Lamellerna som vi jobbar med till vardags är 25 mm breda vilket ger möjligheten att montera mellan fönsterglasen eller i ett frihängande utförande. Den enkla konstruktionen tillsammans med de noggrant utvalda materialen gör att de här persiennerna håller - LÄNGE. Apropå livslängd - förutom hindra solljuset från att blända eller göra rummet olidligt varmt så skyddar persiennerna dina möbler och övrig inredning från att blekas. En annan fördel med de här klassiska solskydden är att de lätta att rengöra.

Rullgardiner:


Med över 130 olika vävar att välja mellan vågar vi lova att vi har en rullgardin som stämmer överens med just din stil och färgpellet i inredning. Vill du kunna mörklägga helt väljer du en tät väv och vill du skydda men ändå släppa igenom solljus väljer du en transparant väv, en s.k screen. Som tillägg kan du få kassett i vitt, svart eller silver. Dessutom finns möjligheten att göra screentryck på rullgardinen. Välj bara bild eller mönster och skicka med e-post så får du en unik rullgardin med ditt favoritfoto eller favoritmönster.

Rullgardinen manövreras manuellt eller med motor.

Lamellgardiner:


Lamellgardin är en modern vertikalgardin och kollektionen speglar det senaste inom färg, material och mode.

Oavsett vad du söker – modernt, klassiskt, designat eller trendriktigt – så finns det att tillgå. Man kan välja mellan en mängd olika färger och tre olika textilytbehandlingar som förbättrar lamellernas tekniska egenskaper och ger ökad livslängd.

​​​​​​Lamellgardinen kan monteras på vägg eller i tak, exempelvis för att täcka en hel vägg eller som rumsavdelare. Monteringens överkant kan vara rak eller lutande. Gardinen manövreras manuellt eller med motor.

Finns i bredderna 63 mm, 89 mm och 127 mm

Hestra Plissé: Vacker och trendig plissegardin

Om du vill ha något annorlunda är Hestra Plissé något för dig.
​​​​​​​Hestra Plissé erbjuder en mängd olika färger och ett flertal moderna och spännande mönster att välja emellan. Det finns också flera textilier med Topar-beläggning som skyddar upp till 60% mot värme och solljus. ​​​​Andra egenskaper är flamsäkra textilier för säkerhet och mörkläggning. Plissegardin passar i alla sorters fönster och är ett utmärkt val för er som söker något som både är stilrent och praktiskt.
​​​​​​​
Man kan säga att plissegardin är en blandning mellan gardin och persienn som främst är gjord för att användas som skydd mot sol utan att man offrar design och stil. Dessutom hjälper de till att hålla värmen inomhus under vinterhalvåret och värmen ute under sommarhalvåret tack vare Topar-beläggningen, som bidrar till lägre energikostnader. Gör sommaren mer behaglig med våra plissegardiner.© 2021 Alex Markiser, Skänningevägen 11, 591 31 Borensberg.

Järnvägsgatan 10, 595 51 Mjölby.